30 anys de dedicació a la pintura

Magda compagina la seva tasca professional amb la direcció de l’Escola de Pintura, que porta el seu nom, a Alguaire, que fundà l’any 1980.

Desprès d’una llarga trajectòria professional i d’una acurada recerca en investigar noves tècniques i volums, Magda Serrando ens ofereix un bon grapat d’obres on es pot trobar un gran ventall de possibilitats. Ella personalitza una obra d’art per a cada entorn on conviurà. Té molta cura amb els detalls i la personalitat de l’estança. Magda es considera una artista polifacètica, i per tant, la seva obra és molt extensa i hi trobem molts i variats estils, sempre gaudint d’una bona obra.

L’any 2005, va complir 25 anys de la seva trajectòria artística, on des d’aleshores obre el seu estudi a tots els que vulguin conèixer la seva obra.

És membre de l’Associació d’Arts de Ponent i ha participat com a jurat en nombrosos concursos de cartells, dibuix i pintura.

Li agraden els nous reptes: l’any 1992 restaurà els gegants i capsgrossos de la Vila d’Alguaire; l’any 1999 va pintar el mural de la façana de l’esglèsia d’Almenar.

A més a més, ha actuat com a conferenciant a la Setmana Cultural del 2002 d’ Alguaire, amb la ponència “Tècniques Pictòriques” i ha participat de jurat en nombroso premis artístics, l'any 2011 ha estat membre del Jurat en el Concurs de Punts de Llibre de Sant Jordi, Alguaire.

ESCOLA DE PINTURA. Plaça Sant Faust, 13. Alguaire, Lleida. Telèfon 973 756545. magda.serrando@gmail.com

NO ES PERMESA LA REPRODUCCIÓ TOTAL O PARCIAL DE L'OBRA DE L'ARTISTA SENSE EL PERMÍS D'AQUESTA